Overige Er zijn geen producten in deze categorie

Subcategorie

 • Dakrand-beveiliging

  De aluminium dakrandbeveiliging is door ASC zelf ontwikkeld door bestaande basismaterialen te combineren met de nieuwste verbindingstechnieken. Dit kwaliteitsproduct is niet alleen uitermate veilig op te bouwen, maar is ook zeer gebruiksvriendelijk.

  De oersterke aluminium koppeling dient als staanderklem op de inklapbare dakrandvoet. De aluminium dakrandvoet is vervaardigd uit een 3 mm dik profiel: de perfecte combinatie van gewicht en vooral degelijkheid.

  Het klik-scharniersysteem zorgt voor een veilige afgrendeling van de werkplek. Door dit scharniersysteem kan de dakrandbeveiliging tijdens de werkzaamheden ter plekke eenvoudig omhoog worden geklapt.

  Door de aluminium koppeling zijn de leuningdelen variabel te koppelen. Hierdoor hoeft het systeem niet meer op maat te worden gesteld maar kunt u direct beginnen met afmonteren.

  De maximale overspanning tussen twee dakrandvoeten is 3 m, identiek aan de lengte van de leuningbuizen. Kortere overbruggingen zijn uiteraard mogelijk. Het systeem is berekend op een piekbelasting van 300 kg op het zwakste punt.

  ASC RPS (Roof Protection System)

  Naast het veel gebruikte standaard dakrandbeveiliging systeem met ballastblokken heeft ASC ook het schuine dakrandbeveiliging systeem ontwikkeld. Met dit unieke systeem kunt u ook op schuine daken (ook te gebruiken op vlakke daken met een kleine opstaande rand) snel en gemakkelijk een veilige werkplek creeren.

  Het systeem kan gemakkelijk direct in de goot geplaatst worden en met telescopische armen rust deze op de gevel van het pand. Bijna alle maatvoeringen zijn mogelijk door het legio aantal instel mogelijkheden.

  Montage geschiedt zeer snel en veilig. Door de klemverbinding van de aluminium koppelingen bent u nooit gebonden aan vast maten, wat het gebruik en montage zeer eenvoudig maakt.

  De dakrandbeveiliging kan oneindig aan elkaar gekoppeld worden en is als optie te voorzien van vaste en/of instelbare hoekstukken.

 • Renovatie-steiger

  De aluminium ASC Renovatiesteiger is uitermate geschikt voor nieuwbouwwerkzaamheden en renovatieprojecten. In zeer korte tijd kan een blok (laagbouw) woningen rondom in de steigers wroden gezet.

  De onderdelen zijn namelijk gemakkelijk te hanteren en de stelramen snel op te bouwen. Bovendien kunt u platformen tot een maximale lengte van 4 m gebruiken. De ASC Renovatiesteiger ie eenvoudig te voorzien van een regenkap met afdekzeilen.

  Door de brede basis en verstelbare afstempeling tegen de gevel is een zeer stabiele steigerconstructie gegarandeerd. Ook is de gevel zelf op twee niveaus bereikbaar, bijvoorbeeld voor schilderwerk. Om de stabiliteit op zachtere ondergronden te verhogen, kunt u verstelbare spindels met voetplaten gebruiken.

 • Anti-inklimbeveiliging

  Om ongewenste gasten op uw rolsteiger te weren adviseren wij de anti-inklimbeveiliging.

  De rolsteiger is dus niet vanaf de buitenzijde te beklimmen zonder de aparte ladder. Deze ladder is omhoog te klappen en afsluitbaar.

  Hierdoor kunt u op elk moment de toegang tot de steiger belemmeren. Alle onderdelen zijn slijtvast en ontworpen om ongewenste klimmogelijkheden te voorkomen.

  Bijkomend voordeel is dat voorbijgangers in smalle straten gewoon onder de steiger kunnen doorlopen.

  De anti-inklim set is verkrijgbaar voor zowel de brede als smalle rolsteiger, in de lengtes 250 of 305 cm.

  Deze anti-inklim set voldoet ruim aan de Norm (N)EN 1004.

 • Trapsteiger

  De ASC Trapsteiger is de veiligste oplossing voor het werken in trapgaten en bij trapopgangen. U kunt de ASC Trapsteiger op zeer veel manieren afstellen, waardoor de steiger onder bijna alle omstandigheden te gebruiken is.

  het werkplatform is altijd vrij toegankelijk door het luik. De trapsteiger wordt als set geleverd en bestaat uit veel standaard componenten van de ASC Rolsteigers.

  Als er geen vaste trap aanwezig is, kan de ASC Trapsteiger zodanig aangepast worden dat deze aan het trapgat wordt bevestigd. Eventueel kan een losse ladder hierbij als trap dienen.

 • Daksteiger

  De ASC Daksteiger is het ideale hulpmiddel bij werkzaamheden aan een dakkapel en/of schoorsteen. De daksteiger is snel te plaatsen op daken met een hellingshoek van 30 tot 60 graden en kan worden uitgebouwd tot elke gewenste lengte en breedte.

  De dakligger ofwel het opbouwframe van deze daksteiger kan direct aan het nokstuk worden gemonteerd. U kunt zelf de werkhoogte bepalen door de dagligger te verhogen met opbouwframes (verkrijgbaar in diverse uitvoeringen).

  Daksteiger XL

  De Daksteiger XL is zeer makkelijk te monteren. Er kunnen tot vier platforms buiten de steiger worden geplaatst. U beschikt dan over een zeer grote werkruimte tot aan de dakkapel. Wilt u vanaf de dakkapel veilig verder het dak op dan kunt u eenvoudig links en rechts het hekje openklappen.

  Deze daksteiger is daarmee ideaal voor professionals die aan dak, dakkapel of schoorsteen werken.