Alumexx ®

Met Alumexx bieden we de moderne thuisklusser een breed assortiment: de Alumexx ladders, vouwladders en trappen. In dit assortiment combineren we veiligheid met topkwaliteit, innovatie en een betaalbare prijs – zoals u van ons gewend bent in ons professionele assortiment. Het Alumexx assortiment voldoet aan alle eisen voor particulier gebruik, g...

Met Alumexx bieden we de moderne thuisklusser een breed assortiment: de Alumexx ladders, vouwladders en trappen. In dit assortiment combineren we veiligheid met topkwaliteit, innovatie en een betaalbare prijs – zoals u van ons gewend bent in ons professionele assortiment. Het Alumexx assortiment voldoet aan alle eisen voor particulier gebruik, gericht op de doe-het-zelver.

Meer informatie

Alumexx ® Er zijn geen producten in deze categorie

Subcategorie

 • ALUMEXX ROLSTEIGERS...

  Zoek je een voordelige kamersteiger voor semi-professioneel gebruik? Dan zijn de Alumexx rolsteigers iets voor jou! De Alumexx rolsteigers bieden een kwalitatief hoogwaardig product voor een scherpe prijs.

  Alle onderdelen zijn van hoogwaardig aluminium en zijn handmatig gelast en geconstrueerd.

 • ALUMEXX Kamersteiger

  ALX Kamersteigers

 • ALUMEXX Trappen

  Al vanaf 1990 jaar staat Alumexx bekend om zijn industriële klimmaterialen, maar nu is de tijd daar dat de huisklusser kennis kan maken met de kwaliteiten en producten van Alumexx. Voorheen waren deze producten alleen te verkrijgen bij grote bouwmarkten.

 • ALUMEXX Ladders

  De Alumexx ladders zijn ideaal voor in en rondom het huis, tuin of garage.

 • ALUMEXX Overige...

  Alumexx biedt diverse soort accessoires aan om uw klussen nog gemakkelijker te laten verlopen